BLANSKO OPERA STARS FESTIVAL

24. 8. 2024 – 31. 8. 2024
Muzeum Blanenska

vstupné: Standardní 499 Kč, VIP (včetně setkání s umělci a upomínkových darů) 1500 Kč | předprodej vstupenek   |   další informace ke vstupu na akci

Pořádá: Muzeum Blanenska, p. o., město Blansko

Záření operních hvězd v srdci Zámku Blansko!

V srdci malebného města Blansko, na pozadí historického Zámku Blansko, se s radostí chystáme otevřít brány našeho prvního ročníku Blansko Opera Stars Festivalu. Od 24.08.2024 do 31.08.2024  přivítejte s námi operní a muzikálové hvězdy a objevte kouzlo opery a muzikálu uprostřed jedinečné atmosféry plné umění, kultury a historie.

Připravili jsme pro Vás bohatý program, který zahrnuje vystoupení renomovaných operních pěvců a talentovaných nováčků. Každé představení bylo pečlivě vybráno, aby zajistilo, že festival bude zážitkem plným vášně, emocí a nezapomenutelných momentů.

Zapojte se do různých doprovodných akcí, jako jsou prohlídky, které vám umožní nahlédnout do zákulisí operního a muzikálového světa. Ať už jste vášnivým fanouškem opery nebo jste na prahu objevování tohoto bohatého žánru, Blansko Opera Stars Festival nabízí něco pro každého.

Těšíme se na setkání s Vámi u nás v Blansku, kde společně prožijeme kouzlo opery a tvořivosti.

Nezapomeňte si zajistit svá místa včas, protože kapacita je omezena a zájem velký.

Doplňující informace ke vstupu

Zahajovací koncert v sobotu 24. 8. 2024 v 19:00 h se koná na nádvoří blanenského zámku.

Označení akce:
akce pro dospělé, akce pro rodinu, akce pro seniory
Soubory k akci:
ev_10662_Bohemia-voice.jpeg
Pořadatel:
Muzeum Blanenska, p. o.

Zámek 1

https://www.muzeumblanenska.cz